Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Nieuwsbrief 22 februari 2018

Hierbij ontvangt u de 1e nieuwsbrief van Koning Assurantiën! Via deze Nieuwsbrief willen wij u graag periodiek op de hoogte houden van interessant nieuws op het gebied van verzekeringen. Ook willen wij u onze vernieuwde website onder de aandacht brengen waar wij u nu nog meer mogelijkheden bieden om bijvoorbeeld een wijziging door te geven en/of een schade te melden.(Formulieren/Iets wijzigen?)

Wintersport
Gaat u binnenkort op wintersport? Dan is het handig om uw (doorlopende) reisverzekering aan te vullen met een Wintersport dekking (aanvullende medische vergoedingen en repatriëring) en Pechhulp voor uw auto.

U gaat met de auto? Dan zijn er standaard zaken waar u aan kunt denken, zoals sneeuwkettingen, veiligheidshesjes, gevarendriehoek, verbanddoos, verkeersvignet (Oostenrijk en Zwitserland) en een alcoholtest (Frankrijk). Daarnaast zijn in de meeste Europese landen winterbanden verplicht tijdens winterse omstandigheden. Wanneer u dan zonder rijdt, kunt u een verkeersboete krijgen en zelfs aansprakelijk gesteld worden bij een ongeval. Een boete kan oplopen tot 80 euro in Duitsland en 135 euro in Frankrijk. Nieuw gemonteerde banden die zijn gemaakt na 1 januari 2018, moeten voorzien zijn van het sneeuwvlok symbool. De vermelding M+S (modder en sneeuw) voldoet dan niet meer. In Frankrijk moeten de winterbanden bovendien minimaal een profieldiepte van 3,5 mm hebben. 

Wij hopen dat we u met deze en komende nieuwsbrieven nog beter van dienst kunnen zijn.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan vernemen wij dat graag! 

Met vriendelijke groet,
Koning Assurantiën

Frank en Job Koning


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 22-02-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.